Продажба на свои играчи ще осъществят днес Левски и ЦСКА-София в

...
Продажба на свои играчи ще осъществят днес Левски и ЦСКА-София в
Коментари Харесай

"Левски" и "ЦСКА-София" ще продадат играчи във Франция

Продажба на свои играчи ще осъществят през днешния ден " Левски " и " ЦСКА-София " в последния ден от трансферния прозорец за по-голяма част от Европа. Интересното е, че и двата клуба ще имат покупко-продажби с френски тимове.

Още. Нидерландският халф даже към този момент е във Франция и е изгледал домакинското тъждество 0:0 против " Троа " в събота от VI кръг на Лига 2. След този мач " Тулуза " е на 15-то място с 6 т. Днес Спиерингс би трябвало да подпише контракта си и да бъде показан.

Отсъствието на Али Соу от снощния мач на " ЦСКА-София " срещу  " Етър " (2:2) пък към този момент има своето пояснение. По неофициална информация гамбийският нападател към този момент е продаден на първодивизионния " Дижон ". По-късно през днешния ден новината ще бъде оповестена публично. След дуела във Велико Търново треньорът Стамен Белчев отхвърли продажба на Соу и изясни, че е дал отмора на играча. " При Али Соу има насъбрана отмалялост и това да не е в групата е мое решение ", сподели Белчев. " Дижон " е на последно място в Лига 1 единствено с 1 точка след първите 6 кръга.

Тази година трансферният прозорец в България затваря дружно с този на множеството европейски шампионати, т.е. през днешния ден. Така от на следващия ден клубовете ни могат да притеглят само свободни сътрудници. В Нидерландия и Португалия са вероятни покупко-продажби и на следващия ден, в Швейцария - до 12 октомври, в Русия - до 17 октомври, а в Хърватия - до 19 октомври.

 

 

 

 

 

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР